Anna i Jacek dnia: 12.04.2022  Doskonała współpraca z Panem Piotrem. Szybko odpisywał na maile. Zawsze przedstawiał kilka wariantów aby dostosować projekt do naszych oczekiwań. Gorąco polecamy usługi Pana Piotra

Kuba, dnia: 25.02.2022  Projekt wykonany szybko i starannie. Wszystkie poprawki naniesione zgodnie z ustaleniami. Polecam

Opinia dodana dnia: 07.02.2022  Szybka i profesjonalna realizacja oceny możliwości inwestycyjnych działki. Dobry kontakt z odpowiedziami na dodatkowe pytania

Michal_Sk dnia: 20.12.2021  Pan Piotr to wspaniały fachowiec, otwarty na pomysły, doradza w trudnych tematach. Jestem bardzo zadowolony z projektu i szczerze polecam współpracę.

Ryszard M.  dnia: 16.12.2021  Pan Piotr, wsłuchując się w moje potrzeby, wykonał projekt zmian lokatorskich, z których jestem bardzo zadowolony, przy okazji proponując nieoczywiste warianty rozwiązań, na które sam bym nie wpadł. Czułem, że Pan Piotr chce jak najlepiej rozwiązać mój problem, a nie z góry narzucić rozwiązanie. Profesjonalizm, wysoka kultura współpracy, ekspresowy kontakt drogą mailową. Bardzo mocno polecam i jestem przekonany, że jeszcze raz skorzystam z usług Pana Piotra przy okazji projektu wykończenia wnętrz.

Magda i Piotr dnia: 09.09.2021 11:25:54  Profesjonalnie i do tego miło. Wszystko pod klienta. Pan Piotr pracuje sprawnie, odpowiada rzeczowo, rozwiewa wątpliwości i odwodzi od słabych pomysłów. Polecamy!

Jarek B.  dnia: 06.05.2021 22:23:56  Pan Piotr wykonał projekt nie tylko zgodnie z naszymi oczekiwaniami, nie tylko tak jak chcieliśmy, zrobił to lepiej. Wykorzystał każdy metr powierzchni, dopasowując projekt do potrzeb naszej rodziny. Polecamy jego usługi wszystkim tym, którzy cenią sobie pełen profesjonalizm.

Radosław  dnia: 05.03.2021 17:35:39  Znakomity fachowiec. Bardzo dokładny i rzetelny, a jednocześnie z wyobrażnią. Doskonale zna się na tym co robi. Życzyłbym sobie i innym żeby wszyscy w Krakowie byli tak profesjonalni jak Pan Piotr.

Sławek  dnia: 05.03.2021 08:15:12    Rzeczowe i fachowe podejście do tematu projektowania. Bogate doświadczenie zawodowe Pana Piotra pomogło nam uniknąć błędów.       Jakość usług: Wysoka Terminowość: Bez zastrzeżeń

Renata  dnia: 04.03.2021 09:35:49     Doskonały kontakt, pełen profesjonalizm, szybka realizacja. Pan Piotr doradził rozwiązania i uwzględnił w projekcie nasze uwagi. Bardzo polecam.     Jakość usług: Wysoka Terminowość: Bez zastrzeżeń  Ceny: Niskie

Jolanta  dnia: 26.02.2021 18:36:02    Współpraca z Panem Piotrem przebiegała bez zarzutu. Szybko odpowiadał na maile. Cierpliwie wyjaśniał wszystkie wątpliwości. Przygotowany przez niego projekt spełnił nasze oczekiwania. Serdecznie polecam !!!   Jakość usług: Wysoka   Terminowość: Bez zastrzeżeń

Dawid K.  25.02.21 15:02   Bardzo dobre i profesjonalne podejście do wykonania projektu. Komunikacja związana z ustaleniami szczegółów odbywa się w bardzo szybkim tempie, bez dużych opóźnień czasowych. Projektant godny polecenia.

Beata  16.11.20 13:49  Bardzo profesjonalne podejście do wykonywanego projektu. Pan Piotr błyskawicznie odpowiadał na wszelkie pytania i dostosowywał projekt do naszych wymagań i potrzeb, sugerując odpowiednie rozwiązania. Nieoceniona pomoc w załatwianiu wszelkich formalności w urzędach. Jeszcze raz wielkie podziękowania!

Jacek  02.11.20 19:33  Podczas pracy nad projektem Pan Piort wytłumaczył bardzo dokładnie wszelkie detale, wziął pod uwagę nasze sugestie, a w przypadku jakiś zmian natychmiast o nich informował z opisem dlaczego zostały one wprowadzone. Współpraca układała się nam rewelacyjnie bez jakichkolwiek zakłóceń, a omawianie projektu było przyjemnością. Polecam z czystym sumieniem.

Magdalena i Mateusz  30.10.20 16:13   Współpraca na wysokim poziomie, fachowe doradztwo z uwzględnieniem wszystkich zgłoszonych potrzeb. Bardzo dobry kontakt, projekt w 100% zgodny z oczekiwaniami.

Monika i Grzegorz  20.10.20 10:30  Współpraca układała się bardzo dobrze. Jesteśmy zadowoleni z efektów i projektu budowlanego domu jednorodzinnego. Dziękujemy za miły, profesjonalny kontakt. Pan Piotr proponował nam zmiany, aby ulepszyć funkcjonalnie przestrzeń domu, które nam się podobały. Możemy polecić gorąco!

cieślak    25.09.20 13:29    Profesjonalne, szybkie, bezproblemowe wykonanie zlecenia przez pana Piotra. POLECAM

Marcin Raniszewski   31.07.20 19:25    Znakomity kontakt, szybka, dokładna praca. Zdecydowanie POLECAM!

Karolina i Maciej  29.04.20 08:16   Współpraca z Panem Piotrem od samego początku do końca realizacji projektu przebiegała bezproblemowo , wszystko przez maila i telefonicznie , zawsze doradził co można pozmieniać w projekcie , słuchał nas czego oczekujemy w projekcie i realizował nasze zamysły. Dziękujemy i POLECAMY !!!

Robert   17.03.20 00:02   Rewelacyjny kontakt, ciekawe pomysły, błyskawiczna reakcja na uwagi, spokój, elokwencja i bardzo wysoka kultura osobista. Wszystko to w jednym opakowaniu Pana Piotra. Polecam serdecznie i dziękuje za współpracę!

Mateusz i Angelika   14.03.20 18:47   Polecamy w 100% Pana Piotra, wszystko przebiegło szybko i sprawnie.

Katarzyna i Krzysztof    16.02.20 10:49    Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z panem Piotrem. Doskonały kontakt zarówno emailowy jak i telefoniczny, miało to dla nas znaczenie, bo wykonywaliśmy projekt na odległość. Błyskawiczne nanoszenie korekt, zmian. Dzięki panu Piotrowi, udało się wykonać pilny projekt.

Roland    05.06.19 09:20    Współpraca z Panem Piotrem przebiegała wzorcowo, a efektem był nasz wymarzony dom jako Projekt indywidualny na wąską działkę. Kompletny Projekt powstał stosunkowo szybko, z przedstawioną kolorową wizualizacją. Dziękuję za współpracę 🙂

 

 

Kinga Szerszeń  20.01.19 22:59    Szczerze polecam współpracę z Panem Piotrem. Cały proces projektowy przebiegł szybko i sprawnie. Pan Piotr przeanalizował wszystkie nasze potrzeby i zaproponował najlepsze rozwiązania, które jak najbardziej nam odpowiadały.

Edyta Bieniek  16.01.19 19:11   Współpraca z panem Piotrem była dla nas przyjemnością. To architekt, który umie słuchać inwestora. Kontaktowy, sumienny i pracowity. Każde nasze widzimisie analizował i próbował przedstawić w projekcie tak, byśmy byli zadowoleni, ale jednocześnie zgadzało się to z prawem i ,, sztuką budowlaną”. Szukał niestandardowych rozwiązań. Był słowny i szybki. Projekt był zrobiony w ekspresowym tempie. Miało się wrażenie, że jego czas jest tylko dla nas. Polecam serdecznie!

T.Kulis  26.07.18 21:46   Od projektu do pozwolenia na budowę poszło bardzo sprawnie. Tempo pracy wspaniałe w porównaniu do innego architekta, z którym miałam okazję współpracować. Kontakt z Panem Piotrem ok. Polecam.

Ania i Mirek z dzieciakami  23.12.19 12:14   Fantastyczna współpraca! Pan Piotr przygotowywał nam projekt domu, dzielnie znosil nasze marudzenie i sporo nowych pomyslow (bo niestety nie chcialy powstac wszystkie od razu, wiec co kilka dni dosylalismy kolejny pomysl co jeszcze zmienic w projekcie). Wszystko bylo wykonywane w ekspresowym tempie. Bardzo cenimy sobie ludzi kontaktowych, a z Panem Piotrem w tej kwestii nie ma zadnych problemow. To co chyba jest najwazniejsze dla wielu osob cena realizacji projektu tez jest bardzo atrakcyjna!!

Patryk z małżonką   30.08.19 09:55  Pan Piotr otrzymał od nas zlecenie zaprojektowania dosyć trudnej przestrzeni apartamentu 2-poziomowego (skosy na antresoli i w salonie). Projekt miał uwzględniać zarówno przeróbki budowlane jak i aranżacje wnętrz. Pan Piotr poradził sobie z tym wyzwaniem znakomicie. Należy również nadmienić, iż wszelkie nasze uwagi były na bieżąco uwzględnione – otrzymywaliśmy wczesne wizualizacje jeszcze w trakcie realizacji projektu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z końcowego projektu i szczerze polecamy usługi

Marcin   14.06.19 18:22   Bardzo dobry kontakt przy uzgadnianiu projektu wraz z bardzo sprawnym wprowadzaniem korekt w projekcie. Zmiany i propozycje rozwiązań architektonicznych pan Piotr przesyłał wraz z wizualizacjami co przyspieszało i ułatwiało podejmowanie decyzji. Polecam!

Filip Reklin   26.07.18 14:43   Jestem w 100% usatysfakcjonowany współpraca z Panem Piotrem. Mogę polecić z czystym sumieniem.

Ryś Tomasz   26.07.18 05:02  Szybka realizacja kontakt bardzo dobry. Polecam pana Piotra

JL    26.07.18 00:14     Projekt dobrze przemyślany. Kontakt bardzo dobry. Wszystko ok. Polecam.

Rafal   25.07.18 20:34   Pan Piotr Pełen profesjonalizm ,szybka realizacja, dobra komunikacja godny polecenia

Tytus   25.07.18 10:48   Pan Piotr bardzo sprawnie przeprowadził nas przez cały proces administracyjny związany z budową domu – od przygotowania wniosku o wydanie warunków zabudowy przez wniosek o odstępstwo od przepisów techniczno-budowlanych do uzyskania pozwolenia na budowę. Przygotowany przez niego na projekt w pełni spełniał nasze najdrobniejsze wymagania. Polecam wszystkim!

Piotr Janczarski    25.07.18 09:25   Perfekcyjne podejście do klienta wzorowy kontakt a projekt dokładnie taki jak chcieliśmy każda rada pana Piotra bardzo cenna ! 🙂

Marcin    06.11.17 09:20    Pan Piotr to doskonały architekt ale też bardzo miły i sympatyczny człowiek. W trakcie Naszej współpracy zawsze służył pomocą ,wiedzą i doświadczeniem. Idealnie odczytywał wszystkie sugestie dotyczące projektu a także wiele kwestii podpowiedział. Panie Piotrze jesteśmy bardzo wdzięczni za wszelką pomoc, zaangażowanie i cierpliwość. Dziękujemy, Dorota W.

Kasia   25.09.17 21:04   Współpraca z panem Piotrem podczas układała sie bardzo dobrze, szybko odpowiadał na wszystkie nurtujące mnie pytania podczas planowania mojego domu. Wymarzony dom juz wybudowany – mieszka sie w nim znakomicie 🙂 Polecam serdecznie

Aneta & Rogier  16.09.17 20:32    Polecamy współpracę z Panem Piotrem Chowańcem!!! Nasza współpraca z Panem Piotrem przebiegała bardzo sprawnie – przygotowując dla nas projekt domu Pan Piotr brał pod uwagę wszystkie nasze pomysły / sugestie i bardzo cierpliwie odpowiadał na wszystkie nasze pytania (których mieliśmy bardzo dużo). Projekt został przygotowany uwzględniając wszystkie nasze potrzeby i zachcianki. Pan Piotr sugerował różne rozwiązania, ale nigdy nic nie narzucał. Bardzo jesteśmy również zadowoleni z komunikacji.

Marek Wcześniak  05.07.17 11:56   Nasza współpraca z Panem Architektem Piotrem Chowańcem była bardzo dobra. Pan Piotr uwzględnił nasze sugestie zmian. Jego praca jest bardzo fachowa i profesjonalna. Zawsze służył pomocą i podpowiadał dore rozwiązania. Jest godny polecenia innym klientom.

Anna Sommer   17.09.15 12:43    Współpraca z architektem Panem Piotrem Chowańcem była niezwykle owocna i profesjonalna. Pan Piotr niemal natychmiast odpowiada na wszystkie wiadomości email oraz konsultuje wszystkie najmniejsze detale projektu. Dzięki temu w projekcie zostały uwzględnione wszystkie nasze sugestie, tym samym projekt został całkowicie dostosowany do potrzeb naszej rodziny. Co najważniejsze projekt, pomimo przerwy urlopowej, został wykonany w bardzo szybkim terminie. Bardzo polecam współpracę z Panem Piotrem.

KW   04.08.15 20:44   Pan Piotr jest znakomitym architektem. Zaprojektował mój wymarzony dom. Współpraca z nim przebiegała bardzo dobrze. Polecam.

Więcej opinii klientów o naszej pracy:

http://www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=88894

Opinie Inwestorów

Zobacz w googlemaps